– Lenne szíves megmondani, merre kell mennem?

– Az attól függ, hová akarsz eljutni – felelte a fakutya.

– Ó, az egészen mindegy – mondta Alice.

– Akkor az is egészen mindegy, hogy merre mégy – mondta a fakutya.

Lewis Caroll: Alice Csodaországban

Még Csodaországban is szükséges a cél, különben eltévedne Alice. A zord üzleti világban pedig elengedhetetlen.

A célok lesznek számunkra az iránymutatók, a csillagok az égen, amiket el szeretnénk érni, de ugyanakkor a gyökereink is, amihez visszatérhetünk, ha céltalannak érezzük magunkat.

Akár egyszerű, akár bonyolult modellt építünk fel, szükségünk van üzleti illetve éves tervre, és nem csak pályázathoz vagy befektető kereséséhez. Elengedhetetlen saját magunk, de ugyanúgy vállalkozásunk miatt is.

Ha a céljaink pontosan körülhatároltak, reálisak, akkor a következő nagy lépés azoknak a megvalósítása. Ki ne érezte volna már, hogy lehetetlenre vállalkozik, és nem fogja elérni a céljait!?

Azért vagyunk, hogy stratégiai látásmódunkat és tapasztalatunkat felhasználva, támogassunk az üzleti terved megvalósításában.

Amiben segíteni tudunk:

  • Célok megfogalmazása
  • Üzleti / Éves terv elemzése, aktualizálása
  • Folyamatok áttekintése
  • Célok megvalósításához szükséges eszközök, technikai segítség megszervezése
  • Utókövetés, támogatás

Ahogyan dolgozunk:

Első ingyenes konzultáció – Az első találkozás célja, hogy képet kapjunk egymásról, ahol elmeséled, hogy milyen területen kéred a támogatásunkat, mi pedig elmondjuk, milyen megoldást tudunk számodra nyújtani. Ez a beszélgetés ingyenes, nem jár semmi kötelezettséggel. Ha az elhangzottak alapján úgy érzed, tudunk neked segíteni, akkor el is kezdhetjük a közös munkát.

Közös munka – A további találkozóink során kérdéseket teszünk fel (jó sokat), hogy alaposabban megismerhessük a vállalkozásod, hogy a sok-sok megoldási lehetőség közül a legmegfelelőbbet találjuk meg számodra. Ahol lehet, alternatívákat kínálunk fel, hogy te dönthesd el, melyik megoldást érzed igazán magadénak. Az irányítás végig nálad lesz, mi a vállalkozásod számára működőképes megoldásokat sorakoztatunk fel.

Utókövetés – Ha igényled nem engedjük el a kezed a bevezetett változtatások után, hanem 3-6 hónapig rendelkezésre állunk telefonon, hogy az esetleges felmerült további kérdésekre választ adhassunk.

Csomagajánlat

Lélegzet csomag tartalmaz egy személyes konzultációt, melynek során a meglévő helyzetet, folyamatokat és az elérendő célt beszéljük át. 

Megfogalmazunk maximum 5 célt, aminek a megvalósításában támogatunk. Kidolgozunk számodra egy személyre szabott “eszközt”, aminek a bevezetésében támogatunk, ha szükséges finomítunk rajta, hogy valóban a te igényeidet szolgálja a megoldás.

További csomagok az Áraink menü pontban találhatóak.

Ha nem találtad meg, amit keresel, lépj velünk kapcsolatba, minden esetre találunk megoldást!