Minden vállalkozás folyamatok soraiból épül fel. A megrendeléstől a pénz beérkezéséig sok minden történik, s ha ezek nem optimálisak, vagy hiányosak akkor nehezen, döcögve haladnak a dolgok, akadályozva azt, hogy a vállalkozás a következő szintre lépjen. A működési folyamatok optimalizálása, fejlesztése segít téged abban, hogy megfelelően átlásd a vállalkozásod, tudd, hogy mikor mi történik.

Más módszerekkel dolgozunk, mint a Coachok. Mi is sokat kérdezünk, de nem neked kell rájönni a megoldásra, hanem mi kínálunk neked egy működőképes folyamatleírást az igencsak széles lehetőségek közül, ami a te vállalkozásodhoz a legjobban illik.

Folyamatfejlesztés terén: 

  • Lendületet, sok kérdést, értő hallgatást, több évtizedes tapasztalatok alapján a legmegfelelőbb módszer kiválasztását a fejlődésed érdekében, nyomonkövetést.

Virtuális asszisztencia terén:

  • Pontosságot (időben és munkában), vevőközpontúságot, rugalmasságot, rendezettséget az adminisztrációdban.

Folyamatfejlesztés esetén az első megbeszélés mindig nálad történik. Ez lehet napközben, délután vagy esetleg hétvégén, ahogy neked a legjobb. Utána pedig egy semleges helyen egy kávé mellett beszélhetjük tovább a folyamatokat, ha úgy zavartalanabb, és jobban el tudsz szakadni a benti pörgéstől. A lényeg, hogy tudj fókuszálni, és semmi ne zavarjon meg közben. Telefonon, email-en tartjuk a kapcsolatot a találkozók között.

Adminisztrációs feladatoknál pedig telefonon átbeszéljük a megbízás részleteit. Sok esetben ez elégséges, de ha összetettebb a munka, akkor személyesen is egyeztetünk akár nálad, akár egy kávézóban. Telefonon, email-en értekezünk a későbbiekben.

Természetesen mindig kapsz!

Természetesen! Megbízási szerződésünk a titoktartásra is kitér.

Amennyiben további kérdéseid lennének keress minket az elérhetőségeink egyikén! Kérdésem van