Hányszor érezted már, hogy kezdesz elveszi a feladatokban, és állandó szélmalomharcot vívsz a teendőkkel? Amikor azt sem tudod, hol kezdj neki, hogyan tegyél rendet a vállalkozásod körül? Mintha magadra maradtál volna, emiatt pedig rendre megkérdőjelezel minden döntést?

Nem kell, hogy így legyen!

Mindennek az alapja egy jól felépített és működőképes folyamatrendszer. Igen, akár egyszemélyes cégeknél, start-upoknál is beszélnünk kell folyamatokról, hiszen az információ és az anyag áramlása ott is megtörténik.

Azért vagyunk, hogy lépésenként áttekintsük a jelenlegi folyamatokat a megrendeléstől a pénz beérkezéséig, és ahol lehet, ott egyszerűsítsünk. Így neked könnyebb dolgod lesz, gyorsabbak lesznek a folyamataid. Ugye milyen jó lenne, ha gördülékenyebben menne?

Amiben segíteni tudunk:

  • Jelenlegi működési folyamatok áttekintése
  • Nem értékteremtő tevékenységek kiszűrése
  • Folyamatok automatizálása, optimalizálása
  • Tevékenységek kiszervezése vagy beszervezése
  • Folyamatleírások készítése (hogy az újonnan érkező kollégák is tudják mi a rend)

Ahogyan dolgozunk:

Első ingyenes konzultáció – Az első találkozás célja, hogy képet kapjunk egymásról, ahol elmeséled, hogy milyen területen kéred a támogatásunkat, és mi is elmondjuk, milyen megoldást tudunk számodra nyújtani. Ez a beszélgetés ingyenes, nem jár semmi kötelezettséggel. Ha az elhangzottak alapján úgy érzed, tudunk neked segíteni, akkor el is kezdhetjük a közös munkát.

Közös munka – A további találkozóink során kérdéseket teszünk fel (jó sokat), hogy alaposan feltérképezhessük a folyamatokat, hogy a sok-sok megoldási lehetőség közül a legmegfelelőbbet találjuk meg számodra. Ahol lehet, alternatívákat kínálunk fel, hogy te dönthesd el, melyik megoldást érzed igazán magadénak. Az irányítás végig nálad lesz, mi a vállalkozásod számára működőképes megoldásokat sorakoztatjuk fel.

Utókövetés – Ha igényled, nem engedjük el a kezed a bevezetett változtatások után, hanem 3-6 hónapig rendelkezésedre állunk telefonon, hogy az esetleges felmerült további kérdésekre választ adhassunk.

Csomagajánlat

A Kezdő csomag tartalmaz egy személyes konzultációt, ahol a meglévő helyzetet, folyamatokat és az elérendő célt beszéljük át. 

Megfogalmazunk maximum 5 pontot, amiben fejlődést szeretnél, és ehhez kidolgozunk számodra egy személyre szabott “eszközt”, aminek a bevezetésében támogatunk. Ha szükséges csiszolunk rajta, hogy valóban a te igényeidet szolgálja a megoldás.

További csomagok az Áraink menü pontban találhatóak.

Ha nem találtad meg amit keresel, lépj velünk kapcsolatba, minden esetre találunk megoldást!